head_bg

oloa

Vailaau vailaʻau o le p-hydroxybenzaldehyde

P-hydroxybenzaldehyde ua faʻamanuiaina faʻaaogaina i vailaʻau, cosmetics, meaai ma isi fanua, ma o lona faʻaoga avanoa o loʻo faʻalauteleina lava. Afai e te manaʻo e tuʻu atoa taʻaloga i lona faʻatinoga, ona tatau ai lea ona faʻatautaia ana mea totino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o manatu o loʻo mulimuli mai e manaʻomia le faʻatauaina.

1. O le P-hydroxybenzaldehyde e manogi, e avea ai ma ituaiga o mea manogi poʻo meaʻai faamanogi meaai. Faatasi ai ma lenei oloa, o le manogi o le a sili atu le malosi.

2. E le faigofie ona pala. O le a musuia i lalo o le masani masani mamafa ae o le a le pala ma o le a le emit i le vai ausa. Ma o lona faʻatinoga e matua mausali.

3. Ona o lenei, p-hydroxybenzaldehyde o le a lautele faʻaaogaina.

Faʻaaogaina o p-hydroxybenzaldehyde

Nei o le vailaʻau meatotino o p-hydroxybenzaldehyde. Afai e te manaʻomia i latou, oe mafai ona maua se tomai faapitoa gaosi oloa e faʻatau ia latou.

P-hydroxybenzaldehyde o se ituaiga o vailaʻau vailaʻau, lea e tele sona sao i le tele o matata, pei o le masani ona faʻaaogaina e fai ai mea nei.

1. Fungicide ma vailaʻau oona

E mafua lenei mea ona o le p-hydroxybenzaldehyde ei ai le gaioiga o le fasiotia o siama, o lea e mafai ai ona vave fasiotia siama poʻo vao pe a faʻaaogaina e fausia ai siama poʻo vailaʻau oona.

2. Vanilini

O se ituaiga o mea manogi, aua o le p-hydroxybenzaldehyde ei ai ona manogi faʻapitoa, o lea e talafeagai lelei mo le faia o mea manogi. E mafai foi ona faʻaaogaina o se vaega o meaʻai e manogi ai ma mea faamanogi meaai.

3. Eugenol

O le vailaʻau faʻamaʻi lea, o le manaʻoga i Saina e telē tele, o le faʻatinoina foi lea o le aoga o vailaʻau o le p-hydroxybenzaldehyde.

I le faʻaopopoina i luga togi, p-hydroxybenzaldehyde mafai foi ona gaosia i le anisaldehyde ma isi vailaʻau, e mafai ona fai mai o lona faʻaoga avanoa e matua lautele.


Taimi Post: Aokuso-08-2020